dnata Catering, parte a grupului Emirates, companie care se ocupă de administrarea serviciilor de alimentaţie publică de pe aeroportul Otopeni şi care este şi furnizor al serviciilor de catering la bord, anunţă deschiderea oficială a două restaurante Left Bank în aeroport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brandul Left Bank face parte din portofoliul companiei Emirates Leisure Retail, care deţine astfel de restaurante internaţionale la Dubai, Abu Dhabi, Oman, Melbourne şi de acum la Bucureşti.

Unul dintre restaurantele Left Bank,  care are 150 de metri pătraţi, se află în zona de îmbarcare a Aeroportului Henri Coandă, iar cel de-al doilea, mai mic, de 110 metri pătraţi, se află în zona extinsă, a terminalului plecări.

Cele două noi restaurante din Bucureşti sunt gândite pentru a face faţă traficului tot mai mare de pasageri, care a crescut cu aproape 90% din 2010 până în prezent.

Punctele Left Bank Bucureşti vor fi operate de dnata Catering, companie care administrează deja 12 restaurante de acest tip şi care furnizează Aeroportului Internaţional Henri Coandă  servicii de catering la bord.

La nivel global, dnata oferă servicii de catering la bord pentru 63 de aeroporturi din lume. Compania este prezentă în Bucureşti din 2011, unde are peste 500 de anagajaţi.

Left Bank le propune călătorilor un meniu ce conţine reţete ale bucătăriei europene, precum şi cocktailuri originale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.