Grupul Edenred, lider mondial în soluţii de plăţi pentru lumea muncii, a anunţat miercuri, în cadrul unei întâlniri cu presa, lansarea unui centru de inovaţie digitală în România, unde vrea să angajeze 200 de specialişti în doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Edenred Digital Center va fi un hub internaţional pentru grup, pentru inovaţie şi proiecte strategice în IT", au anunţat miercuri reprezentanţii companiei, în cadrul unei întâlniri cu presa, fără a preciza care este valoarea investiţiei.

În următorii doi ani, Edenred îşi propune să recruteze în România 200 de profesionişti IT, care vor dezvolta platforme globale şi soluţii pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume.

"Centrul este deschis, 20 de oameni deja lucrează, 50 vor fi până la sfârşitul anului, urmând ca până la finalul anului 2020 în centru să lucreze 200 de angajaţi", a declarat Dana Sîntejudean, general manager Edenred România şi Moldova.

Ea spune totodată că grupul a relansat săptămâna trecută noile carduri cadou pentru ca angajaţii să îşi poată cumpăra cadouri. Acesta poate fi folosit de exemplu în campanii de recompensare sau motivare.

În plus, anul acesta au apărut şi voucherele culturale, din nevoia de a oferi cât mai multe beneficii angajaţilor. Cu ele pot fi cumpărate bliete la teatru, film, concerte, muzee, cursuri de formare educativă etc. Se pot acordă o dată pe lună sau o dată pe an.

"Centrul Digital Edenred nou-creat în România va fi locul unde echipele IT ale Edenred vor dezvolta noi soluţii şi platforme pentru diversele sucursale ale grupului din întreaga lume. Liderii digitali din Centrul Edenred vor juca un rol principal în design, implementare şi management pentru platformele Edenred, Proiectele nu vor fi  limitate la dezvoltare şi execuţie. Centrul va lucra pe proiecte cum ar fi Aplicaţiile Mobile pentru zeci de milioane de utilizatori din întreaga lume, construind o aplicaţie mobilă globală 'best in class' pentru plăţi digitale", spun reprezentanţii Edenred.

Edenred Digital Center va fi o sursă de inovaţie tehnologică şi de leadership în IT pentru filialele Grupului din Europa şi din restul lumii.

“Edenred speră să atragă cele mai bune şi mai strălucite minţi din IT din Bucureşti. Vrem să dezvoltăm Edenred Digital Center la sute de roluri IT în următorii ani. Avem deja aproape 20 de angajaţi în cadrul Centrului şi intenţionăm să avem 200 de angajaţi până la sfârşitul anului 2020. Angajatii Edenred Digital Center vor avea expunere la culturi şi echipe globale şi vor lucra cu cele mai noi tehnologii”, spune Dave Ubachs, Edenred Group Chief Information Officer.

Edenred Digital Center derulează în prezent recrutări pentru 50 de roluri cum ar fi Mobile Tech Leads, Senior şi junior developers, Build Release Managers, Project Managers, Cloud Leaders şi Infrastructure Security Engineers.

“Edenred are o prezenţă puternică în România, din 1998, astfel încât resursele excepţionale de talente umane în IT din ţara noastră sunt bine cunoscute în grup. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru decizia de a crea aici centrul de inovaţie digitală. Edenred Romania a fost în mod constant una dintre cele mai performante subsidiare din reţeaua de 46 de ţări a grupului”, spune Dana Sîntejudean.

Lider mondial în domeniul beneficiilor pentru angajaţi, jucător global în soluţii pentru Flote şi Mobilitate, precum şi în Plăţi corporative, Incentive şi recompense sau Programe sociale publice, grupul Edenred conectează 830.000 de clienţi corporativi, 47 de milioane de utilizatori şi 1,7 milioane de comercianţi parteneri în 46 de ţări.

Grupul a gestionat în 2018 peste 2,5 miliarde de tranzacţii, efectuate de utilizatorii soluţiilor Edenred de Beneficii pentru angajaţi (carduri şi tichete de masă, de vacanţă, de cultură, sport, well-being, cheltuieli medicale sau de îngrijire a copiilor), soluţii pentru Flote şi Mobilitate (carduri de tarnsport, combustibil, taxe de drum etc.) sau soluţii complementare, reprezentând un volum de business de peste 28 miliarde euro, dintre care 80% digital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.