Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că este o chestiune de zile până când va mai accepta situaţia de la Compania Naţională de Investiţii Rutiere, acolo unde a fost făcută o selecţie, iar cei de acolo de trei, patru luni ”nu sunt în stare să găsească o majoritate” pentru numirea unui director general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sorin Grindeanu a fost întrebat, vineri, care este situaţia la Compania Naţională de Investiţii Rutiere, care nu are director şi nici buget.
 
“E o chestiune de zile să mai accept situaţia de acolo. S-a făcut selecţie pe 109 (OUG 109/2011 - n.r.). În acest moment, ministerul nu are foarte multă responsabilitate. E bornă în PNRR. S-a făcut selecţie de către o firmă externă, aşa cum spune 109, şi de vreo două, trei, patru luni nu sunt în stare să găsească majoritatea, aceşti domni şi doamne selectate prin 109 să găsească o majoritate să numească un director general. Ceea ce e inacceptabil. Şi le-am şi transmis. Şi Adunarea Generală a Acţionarilor probabil le va transmite în zilele următoare că acest lucru nu poate să continue. Nu pot să primeasă salarii fără să aibă indicatori de performanţă şi toate lucrurile care ţin de o bună guvernanţă. Şi nu au în acest moment pentru că nu sunt în stare nici măcar să îşi aleagă un director. Această situaţie nu mai poate continua. Iar Adunarea Generală a Acţionarilor probabil că va lua o decizie din acest punct de vedere”, a declarat Sorin Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.