Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală şi de Est (CEE), a anunţat marţi numirea lui Marian V. Popa în funcţia de director general pentru România începând cu data de 1 martie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală şi de Est (CEE), anunţă numirea lui Marian V. Popa în funcţia de director general pentru România începând cu data de 1 martie 2021. În acest rol, Marian V. Popa va raporta direct către Dimitris Raptis, CEO-ul Globalworth Group, şi va fi responsabil cu gestionarea activităţilor companiei în România, concentrându-se pe aspectele operaţionale, administrative şi dezvoltarea business-ului”, a anunţat compania.

Marian V. Popa vine cu o bogată experienţă în senior management, axată pe domenii ca servicii financiare, servicii specifice business-ului, outsourcing şi tehnologie în multinaţionale precum Deutsche Bank, Endava, Fujitsu sau Rank Xerox.

În cel mai recent rol al său, de director general la Deutsche Bank Global Technology România, în perioada 2014-2021, a creat unul dintre cele patru centre strategice de tehnologie a Deutsche Bank la nivel mondial, gestionând peste 1.000 de oameni. Înainte de a se alătura echipei Deutsche Bank, Marian V. Popa a ocupat poziţia de CEO în companii notabile precum Endava CEE (peste 7 ani), Fujitsu/ICL (8 ani) şi Xerox România & Moldova (14 ani). A fondat compania de consultanţă Transformative Coaching şi numeroase ONG-uri, printre care Foundation for the Medieval Art Festival în Sighişoara, The American Chamber of Commerce, The British – Romanian Chamber of Commerce, AOAR, Transparency International Romania.

Are o licenţă în Economie şi Comerţ Extern (România) şi trei diplome în Executive Management Education (UK, Belgia şi Franţa).

“România a fost fundamentul succesului Globalwoth şi va reprezenta întotdeauna un pilon important pentru dezvoltarea sa viitoare”, a spus Marian V. Popa.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România şi Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piaţa imobiliară de birouri. Globalworth investeşte, dezvoltă şi gestionează direct clădiri de birouri şi parcuri industriale şi de logistică, în locaţii premium, care generează venituri din închirierea de spaţii către companii de top din întreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesionişti în Cipru, Guernsey, România şi Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3 miliarde de euro, la 30 iunie 2020. Aproximativ 94,4% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 700 de companii naţionale şi multinaţionale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile sale se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.