Twitter lucrează pentru a introduce plăţi pe platforma sa de socializare şi a început să solicite licenţe de la autorităţile reglementare, a relatat luni Financial Times, citând persoane familiare cu problema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul şef Elon Musk împinge Twitter să creeze noi fluxuri de venituri, deoarece se confruntă cu o scădere a veniturilor din publicitate, după preluarea companiei, într-un acord de 44 de miliarde de dolari încheiat în octombrie.

Dezvoltarea caracteristicii de plăţi este condusă de Esther Crawford, director de management de produs la Twitter, potrivit publicaţiei, care a adăugat că aceasta devenise un locotenent cheie al lui Musk.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters.

Musk a spus anterior că achiziţia Twitter va face parte dintr-un plan general pentru a crea ”aplicaţia bună la toate”, un serviciu care ar oferi reţele sociale, plăţi peer-to-peer şi cumpărături de comerţ electronic.

Înainte de preluarea de către Musk, Twitter a explorat, la începutul anului 2021, posibilitatea de a permite utilizatorilor săi să primească sfaturi sau plăţi digitale de la adepţii lor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.