Grupul francez Total a anunţat miercuri că lansează a doua competiţie Startupperul Anului în 60 de ţări, printre care şi România. Câştigătorii vor primi titulatura de "Startupperul Anului susţinut de Total", sprijin financiar în valoare cumulată de 25.000 euro, un program de mentorat şi coaching profesional, precum şi promovare şi expunere media.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima ediţie a concursului s-a desfăşurat în peste 30 de ţări din Africa, în anul 2015.

”Ediţia 2018-2019 a competiţiei “Startupperul Anului susţinut de Total” vizează sprijinirea şi recompensarea tinerilor antreprenori care au un proiect sau o afacere înfiinţată cu mai puţin de doi ani în urmă şi care activează în orice industrie”, se arată în comunicat.

În fiecare ţară participantă, un juriu local, format din experţi de la Total, specialişti în antreprenoriat, lideri şi membri ai comunităţii de afaceri vor desemna trei câştigători. Evaluarea va fi făcută în baza unor criterii precum caracterul inovator, impactul social şi comunitar şi potenţialul de fezabilitate şi dezvoltare.

”Totodată, pentru a veni în sprijinul antreprenoriatului feminin la nivel global, juriul din fiecare ţară va desemna câte o Femeie Antreprenor de Top. Acest premiu special, în plus faţă de celelalte, este modalitatea prin care Total doreşte să încurajeze cât mai multe femei să se înscrie şi să participe la competiţie”, se arată în comunicat.

Ulterior, un juriu internaţional se va reuni pentru a selecta şase mari câştigători din rândul tuturor câştigătorilor de premiu întâi din fiecare ţară unde Grupul organizează competiţia Startupperul Anului.

Total Romania a fost înfiinţată în anul 2005, ca un parteneriat economic între companiile Total (Franţa) şi Lustic (România). În prezent, compania are sediul în Bucureşti şi deţine o fabrică la Cristian, Brasov, un depozit de bitum în Ozun, Covasna, şi acoperă domenii precum producţie de lubrifianţi şi unsori, distribuţie şi vânzare de lubrifianţi şi fluide speciale, depozitare, distribuţie şi vânzare de bitum.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.