Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, a fost eliberat pentru o cauţiune de 250 de milioane de dolari, în aşteptarea procesului pentru fraudă şi alte acuzaţii penale legate de prăbuţirea platformei de tranzacţionare a criptomonedelor FTX, în urma unei decizii de joi a unui judecător federal din New York, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bankman-Fried a ieşit de la tribunalul districtual al Statelor Unite din Manhattan flancat de părinţii săi, echipa sa juridică şi securitatea instanţei.

Termenii garanţiei au fost acceptaţi de procurori şi de avocaţii lui Bankman-Fried.

Tânărul în vârstă de 30 de ani se va confrunta cu următoarea audiere, prezidată de judecătorul Ronnie Abrams, la New York, pe 3 ianuarie, unde îşi va prezenta pledoaria şi va fi trimis în judecată.

Bankman-Fried are obligaţia să se prezinte în instanţă atunci când I se cere acest lucru. În schimb, tabăra lui Bankman-Fried nu ar trebui să îndeplinească toate cerinţele de garanţie ale cauţiunii.

Cauţiuneaa fost garantată prin casa familiei sale şi prin semnăturile părinţilor săi şi ale altor două persoane cu active ”considerabile”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.