Florin Jianu, preşedintele Consililui Naţional al IMM-urilor din România, a fost ales ca membru al Consiliului Consultativ al Facultăţii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti pentru perioada 2020-2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Florin Jianu, preşedintele Consililui Naţional al IMM-urilor din România, a fost ales ca membru al Consiliului Consultativ al Facultăţii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti pentru perioada 2020-2024”, a informat CNIPMMR.

Astfel, Florin Jianu se alătură comunităţii academice a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, făcând parte din Consiliul Consultativ al Facultăţii de Management alături de alţi specialişti cu expertiză bogată în domeniu, în cadrul acestuia urmând să contribuie la îmbunătăţirea calităţii programelor de studii derulate în facultate şi la îmbunătăţirea competenţelor absolvenţilor din cadrul Facultăţii de Management a ASE.

“Colaborarea dintre Consiliul Naţional al IMM-urilor şi Academia de Studii Economice va cunoaşte în perioada următoare o intensificare. Îmi propun ca din poziţia de membru în Consiliul Consultativ al Facultăţii de Management să susţin elemente suplimentare care să fie integrate în curricula Facultăţii şi care să susţină tranziţia cât mai eficientă de la statutul de student la cel de angajat sau antreprenor şi, de asemenea, să colaborăm intens în realizarea de studii, analize şi cercetări care să stea la baza viitoarelor politici publice cu privire la internaţionalizarea IMM-urilor sau dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul studenţilor”, spune Florin Jianu, preşedinte CNIPMMR.

Decanul Facultăţi de Management, Ion Popa, spune că între cele două părţi este o colaborare mai veche.

„Între Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice şi Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România există o constantă, îndelungată şi rodnică relaţie de colaborare concretizată în proiecte comune, cooperare în realizarea unor lucrări de cercetare ştiinţifică şi a unor manifestări de prestigiu. Începând cu anul universitar 2020-2021 această colaborare a fost consolidată prin cooptarea preşedintelui CNIPMMR, Florin Jianu, în Consiliului Consultativ al Facultăţii de Management. Astfel, CNIPMMR va avea posibilitatea realizării unui contact direct cu mediul universitar economic la cea mai prestigioasă Facultate de Management din România, în timp ce Facultatea de Management va beneficia de expertiza CNIPMMR în domeniul mediului de afaceri, pentru racordarea mai bună a procesului educaţional la realităţile şi exigentele existente în economia contemporană globalizată”, spune profesorul Ion Popa, decan la Facultatea de Management, Academia de Studii Economice Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.