Ministrul Florin Barbu a anunţat că a organizat, luni, un târg la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale cu ocazia Zilei Naţionale a Produselor Româneşti. „Cumpărând româneşte vom reuşi sa menţinem activitatea producătorilor noştri”, a spus ministrul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pentru mine, ziua produselor româneşti e in fiecare zi şi de fiecare dată cumpăr de la ai noştri! Am organizat acest târg la Ministerul Agriculturii de «Ziua Naţională a Produselor Româneşti» şi le mulţumesc producătorilor români care au răspuns invitaţiei noastre şi au înţeles să practice un adaos comercial cât mai mic, pentru ca toţi mai mulţi români să aibă acces la produse bune, la preţuri decente”, a scris Florin Barbu, luni pe Facebook.
 
Ministrul Agriculturii a adăugat că activitatea producătorilor autohtoni va putea fi menţinută cumpărând produse româneşti.
 
„Cumpărând româneşte vom reuşi sa menţinem activitatea producătorilor noştri! Haideţi să facem ziua produselor româneşti in fiecare zi, cu preţuri bune şi gusturi unice!”, a completat Barbu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.