FAN Delivery, platformă online de personal shopping cu livrare rapidă, lansată de cea mai mare companie de curierat, FAN Courier, se lansează începând de luna aceasta şi în municipiile Iaşi şi Braşov. Costul transportului prin FAN Delivery este de 1 leu, în prima lună de la lansare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”FAN Delivery, platformă online de personal shopping cu livrare rapidă, lansată de liderul pieţei locale de curierat FAN Courier, accelerează dezvoltarea la nivel naţional, conform strategiei asumate în 2021 şi este operaţional, începând de luna aceasta şi în municipiile Iaşi şi Braşov. În mai puţin de şase luni de la lansare, FAN Delivery acoperă deja jumătate din cele mai importante zece aglomerări urbane din România”, anunţă compania.

Lansată în noiembrie, platforma online acoperă acum cererile clienţilor din cinci mari oraşe din România – Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov şi Iaşi.

Din 11 aprilie, serviciile FAN Delivery sunt disponibile în oraşul Iaşi şi localităţile învecinate -  Miroslava, Valea Lupului, Valea Adâncă şi Balciu. Locuitorii acestor zone au posibilitatea să comande prin intermediul platformei de personal shopping produse de la Auchan, English Home şi Noriel, ce le vor fi livrate la domiciliu în cel mai scurt timp. De asemenea, din 29 aprilie, FAN Delivery este prezentă şi în oraşul Braşov, precum şi în Săcele, Sânpetru, Stupini şi Ghimbav. Vendorii disponibili în aplicaţie în această zonă sunt Auchan, English Home, Noriel şi Eagricultor - Piaţa Tractorul.

FAN Delivery le oferă clienţilor din cele două oraşe şi din zonele limitrofe acestora posibilitatea de a achiziţiona produse, cu o livrare în maximum 90 de minute de la plasarea comenzii şi cu o taxă de transport de 1 leu în prima lună de după lansare.

 Recent, Mobexpert, unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri de mobilier şi produse home&deco din România, s-a înscris în platforma lansată de FAN Courier.

”FAN Delivery îşi menţine strategia de dezvoltare accelerată în 2022, pe care am anunţat-o încă de la lansare şi iată că în doar patru luni serviciile noastre au ajuns deja în cinci oraşe mari din România. Am atins aşadar jumătate din obiectivul de acoperire naţională, prezenţa în 10 oraşe asumată pentru anul în curs. Ne bucurăm că există un interes foarte mare pentru astfel de servicii de personal shopping cu livrare rapidă. Produsele acoperă o gamă largă, de la articole de supermarket, până la legume şi fructe din piaţa agro-alimentară, produse de home&deco sau jucării. După parcursul de până acum, suntem încrezători că vom pune în aplicare strategia de dezvoltare pentru acest an mai devreme decât prevăzusem iniţial, urmând ca în continuare să ne ocupăm de atragerea cât mai multor vendori pe platformă, pentru a diversifica oferta de produse”, a declarat Dragoş Arnăutu, CEO FAN Delivery.

Platforma de personal shopping îşi propune ca, în primele 12 luni de activitate, să depăşească 10 milioane de lei şi o medie zilnică de 700 de comenzi.

FAN Delivery, start-up lansat în decembrie 2021 de către FAN Courier, liderul pieţei de curierat din România, este o platformă de personal shopping care oferă produse şi servicii incluse în categoriile listate: Supermarket, Local & Sănătos, Florărie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts şi Electronice. În lista serviciilor nu va fi inclus serviciul de livrare produse preparate gătite – mâncare caldă. Până în prezent, serviciile FAN Delivery sunt disponibile în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Braşov.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.