Serviciile Facebook nu au putut fi accesate o perioadă destul de lungă în unele regiuni vineri seară, pentru a doua oară în ultimele cinci zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După 10 seara, ora României, pentru aproximativ două ore, Facebook, Messenger, WhatsApp şi Instagram au fost indisponibile, din nou, după incidentul major de luni seara.

Nu se ştiu multe despre cauzele noului incident, dincolo de generica explicaţie “o setare modificată este de vină”, care nu explică prea clar ce s-a întâmplat, de această dată.

Facebook spune că, între timp, a rezolvat problema.

Cert este că, în decursul celor două ore, cel mai mult au avut de suferit utilizatorii celor două aplicaţii de comunicare, WhatsApp şi Messenger. Dacă Facebook şi Instagram nu sunt pierderi esenţiale pentru utilizatori, imposibilitatea comunicării cu cei dragi devine o problemă cu repetiţie pentru utilizatorii produselor Facebook.

Este deja al doilea incident de acest gen din ultimele cinci zile, după cel de luni, când aplicaţiile Facebook nu au putut fi accesate vreme de aproximativ şase ore.

Şi de această dată, Facebook şi-a prezentat “scuzele sincere”, însă de data aceasta nu prin CEO-ul Mark Zuckerberg, ci printr-un mesaj corporate.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.