Eurolife ERB Asigurări România a anunţat miercuri că lansează Health Protect, o asigurare de sănătate dedicată companiilor care vor să le ofere angajaţilor beneficii extra-salariale pe termen lung.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asiguraţii pot avea acces la servicii medicale în limita a 100.000 de lei pe an. Produsul completează astfel portofoliul Eurolife, propunându-le angajatorilor din România o asigurare pentru un pachet ataşat ofertei salariale.

”În baza acestuia, asiguraţii au acces la consultaţii, sfaturi medicale de specialitate, proceduri de diagnosticare, intervenţii chirurgicale sau spitalizare în limita a 100 000 lei pe an de asigurare, având astfel confortul protecţiei financiare asigurată de poliţă”, se arată în comunicat.

La nivelul unei companii, starea de bine a angajaţilor este unul dintre barometrele stării de bine ale afacerii în sine, consideră directorul general al Eurolife ERB Asigurări, Anita Niţulescu.

”Este valabil atât în cazul corporaţiilor, cât mai ales în business-urile antreprenoriale, care de cele mai multe ori fac performanţă cu o echipă restrânsă. Pentru a le înlesni companiilor şi angajaţilor deopotrivă să trateze fiecare provocare în cea mai bună formă, am creat asigurarea de sănătate Health Protect. Eurolife răspunde astfel unei nevoi existente şi în continuă creştere, propunând o soluţie completă pentru asigurarea stării de bine a angajaţilor”, a declarat Anita Niţulescu.

Ea consideră că, pe termen mediu şi lung, segmentul asigurărilor de sănătate are un mare potenţial, pe fondul unei nevoi a pieţei încă neacoperită. Noul produs de sănătate va fi distribuit prin intermediul brokerilor de asigurări cu care Eurolife ERB Asigurări a încheiat parteneriate şi va fi disponibil companiilor cu peste cinci angajaţi.

Persoanele care beneficiază de acoperirea poliţei pot accesa serviciile medicale de spitalizare (disponibile în cadrul pachetului de bază al asigurării), în limita a 100 000 lei pe an de asigurare, la care se pot adăuga opţional servicii de diagnosticare şi prevenţie, disponibile în cadrul pachetului ambulatoriu.

Asigurarea Eurolife Health Protect este dezvoltată în parteneriat cu două companii importante prezente pe piaţa serviciilor medicale din România, MedNet şi Sanador.

Astfel, serviciile de spitalizare pot fi accesate în reţeaua MedNet, membră a Munich Re, care asigură asistenţă în partea de call center, evaluarea evenimentelor asigurate, gestionarea reţelei de spitale.

Totodată, prin intermediul Sanador - care deţine Spitalul Clinic Sanador, clinici, laboratoare şi radiologie imagistică medical – clienţii pot avea acces la serviciile medicale în regim ambulatoriu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.