Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fondul Proprietatea a trimis o sesizare la Minister, semnalând posibile nereguli constatatate în cazul chiriei sediului societăţii. În 29.01.2021 directorul general Constantin Catalin Radu a solicitat o procedură de analiză şi evaluare a ofertelor necesare semnării unui contract de închiriere de spaţii de birouri destinate relocării sediului central administrativ al SALROM. Potrivit adresei, există deja un contract de închiriere încheiat de SALROM pentru sediu, aprobat în luna decembrie 2019, cu valabilitate până în 10.02.2023”, a transmis, vinery, MInisterul economiei, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că în situaţia denunţării unilaterale a acestui contract înainte de data de încetare există posibilitatea plăţii unei despăgubiri cu titlu de penalitate, în cuantum al unei chirii pentru perioada rămasă până la finele împlinirii termenului de 5 ani.

”Mutarea sediului social este necesar, conform actului constitutiv al societăţii naţionale, să fie supusa unei hotărâri în Adunarea Generală extraordinară a Acţionarilor, aspect neîndeplint de către conducerea SALROM”, a mai transmis Ministerul.

Reprezentanţii instituţiei au cerut Corpului de control al premierului să extindă misiunea de control, aflată în derulare, şi asupra acestu aspect.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.