Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, anunţă, joi, că s-au depus patru oferte pentru supralărgirea unei secţiuni din Prelungirea Ghencea, în zona Pasajului Domneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au fost depuse patru oferte pentru supralărgirea unei secţiuni din Prelungirea Ghencea, în zona Pasajului Domneşti”, anunţă, joi, Cristian Pistol.

Potrivit directorului CNAIR, pentru proiectarea şi execuţia obiectivului care va facilita inclusiv accesul la viitoarea linie a tramvaiului 41 au depus oferte:

1. VIAROM CONSTRUCT S.R.L. (Romania)

2. PORR CONSTRUCT S.R.L. (Romania)

3. Asocierea TRACON S.R.L. (Romania) – ACVATOT S.R.L. (Romania)

4. Asocierea MARISTAR COM S.R.L. (Romania) - THADEC ENGINEERING S.R.L. (Romania)- HYDROSTROY AD (Bulgaria)- RAD PANORAMA CONSTRUCT S.R.L. (Romania)

Valoarea estimată a contractului (finanţat din fonduri europene) este de 57,25 milioane de lei (fără TVA).

”Câştigătorul licitaţiei va avea la dispoziţie 12 de luni pentru finalizarea construcţiei, dintre care 2 luni perioada de proiectare şi 10 luni perioada de execuţie a lucrărilor. Prin acest proiect vrem să creştem gradul de confort şi de accesibilitate în zona Pasajului Domneşti”, a mai transmis Cristian Pistol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.