Chromosome Dynamics (CHRD), dezvoltatorul de soluţii IT & AI orientate pe agribusiness, a anunţat miercuri că pregăteşte un plasament privat de acţiuni, pentru ultimul trimestru al anului 2021, prin care vrea să atragă suma de 1 milion de euro de la investitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Chromosome Dynamics (CHRD), dezvoltatorul de soluţii  IT & AI orientate pe agribusiness, pregăteşte un plasament privat de acţiuni, pentru ultimul trimestru al anului 2021, prin care vrea să atragă suma de 1 milion euro de la investitori. Aceste investiţii vor contribui la accelerarea dezvoltării proiectelor companiei, internaţionalizare, achiziţia de mărfuri pentru Agrobazar App, promovare, angajarea de personal, investiţia în noi module software şi hardware interconectate cu soluţiile proprii de inteligenţă artificială", a anunţat compania.

Cu afaceri de peste 700.000 euro după primul an de activitate, Chromosome Dynamics (CHRD) dezvoltă soluţii integrate, orientate către nevoile fermierilor şi agricultorilor în vederea tehnologizării 4.0 pentru agribusiness. CHRD este o companie cu capital integral românesc creată în 2020 de Ionel Mugurel Gabriel, care a anunţat în primăvara lui 2021 că intenţionează să se listeze pe Bursa de Valori Bucureşti.

Plasamentul privat şi operaţiunile necesare vor fi intermediate de SSIF Goldring, intermediarul companiilor antreprenoriale româneşti, şi  NNDKP din poziţia de auditor.

Cu o experienţă de 23 de ani pe Bursa de Valori Bucureşti, Goldring este unul dintre cei mai activi brokeri în zona atragere de capital pentru companii, prin listări de acţiuni şi emisiuni de obligaţiuni, începând din anul 2015. Goldring oferă acces companiilor la tranzacţionarea pe piaţa BVB şi pe pieţele internaţionale din Europa, UK, SUA, Canada, Hong-Kong şi Tokyo.

De peste trei decenii, NNDKP se ocupă de tranzacţionarea companiilor la nivel global şi regional şi a realizat privatizarea unei companii pe o sumă record în Europa de Est.

"Acesta este momentul în care să scalăm business-ul şi să ne extindem, iar investiţiile pe care le vom realiza prin majorarea de capital vor accelera dezvoltarea companiei. Astfel, vom genera creşterea prognozată pentru 2021, de 400% la nivelul cifrei de afaceri, şi punem bazele pentru dezvoltarea din anii următori astfel încât, la finalul lui 2023 să creştem de până la 30 ori cifra de afaceri faţă de 2020”, declară antreprenorul Ionel Mugurel Gabriel, cu o experienţă de peste 10 ani în agrobusiness.

Aplicaţia Agrobazar este primul proiect al companiei CHRD, ce reconfigurează modul în care se desfăşoară în prezent procesul consultanţă-vânzare-cumpărare prin aducerea pe piaţa globală a unor soluţii IT interconectate cu hardware şi software AI. Agrobazar este un one stop shop pentru agricultorii din România. Agrobazar pune la dispoziţia fermierilor şi legumicultorilor consultanţă în agribusiness, utilaje şi inputuri: seminţe, pesticide, îngrăşăminte şi utilaje agricole. Până astăzi, Agrobazar a atins 10.000 de utilizatori şi peste 300 de consultanţi independenţi înscrişi pentru a oferi consultanţă de specialitate viitorilor utilizatori ai aplicaţiei. Anul acesta aplicaţia Agrobazar va fi disponibilă pentru descărcare în Magazin Play (Android) şi AppleStore (iOS).

Se doreşte vânzarea aplicaţiei Agrobazar  pe modelul ”as a service” în Ungaria, Austria, Germania, Polonia şi Italia. Pentru 2023, sunt programate dezvoltarea de soluţii hardware intercontectate cu aplicaţia Agrobazar, cu scopul identificării exacte a problemelor cu care se confruntă fermierii, respectiv cu oferirea de soluţii real-time, cum ar fi de exemplu planuri complexe de tratament al plantelor, direct în aplicaţie.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.