DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucureşti, îşi majorează capitalul social cu 14,6 milioane euro pentru dezvoltarea în continuare a afacerii. Centrul, lansat în urmă cu aproape 6 ani la Bucureşti, realizează aplicaţii financiare pentru platforma globală a băncii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la înfiinţare, DB Global Technology a derulat un număr total de 700 de proiecte IT, având o valoare globală de peste un miliard de euro, constând în soluţii inovatoare de tehnologie a informaţiei si aplicaţii software, realizate de cei peste 900 de specialişti, angajaţi şi colaboratori.

Capitalul primit va ajuta la dezvoltarea şi consolidarea echipelor, lărgirea şi aprofundarea setului de cunoştiinte, pregătirea cerinţelor specifice viitoarelor proiecte şi creşterea capacităţilor centrului în domeniul inovaţiei.

“Creşterea capitalului DB Global Technology reafirmă angajamentul Deutsche Bank pentru România, o economie care a confirmat şi depăşit estimările noastre iniţiale în ceea ce priveşte potenţialul industriei informatice, existenţa unui flux robust de specialişti pregătiţi cât şi o calitate superioară a infrastructurii informatice”, a declarat Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank în România.

Deutsche Bank este prezentă pe piaţa din România din anul 1998, oferind produse şi soluţii personalizate pentru Corporate, Investment şi Transaction Banking, pentru clienţi corporativi şi instituţionali, precum şi servicii de Private Wealth Management pentru clienţii persoane fizice. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.