Opus Land Development, dezvoltatorul complexului rezidenţial Cosmopolis, şi Affidea au anunţat că a încheiat primul parteneriat real estate&medical din România şi, în urma unor investiţii de peste 200.000 de euro, în complexul rezidenţial a fost inaugurată prima clinică medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Opus Land Development, dezvoltatorul complexului rezidenţial Cosmopolis, şi Affidea marchează primul parteneriat real estate&medical din România. Ca urmare a acestui acord, în urma unor investiţii de peste 200.000 de euro, în complexul rezidenţial Cosmopolis a fost inaugurată prima clinică medicală", informează complexul rezidenţial.

Noua clinică medicală din Cosmopolis se întinde pe o suprafaţă de 140 mp.

Noua investiţie vine în contextul în care nordul Capitalei şi zona metropolitană sunt în continuă expansiune imobiliară, dar numărul de construcţii noi şi creşterea continuă a numărului de locuitori depăşeşte cu mult investiţiile făcute de mediul privat în deschiderea de noi policlinici, clinici şi spitale private.

Noua clinică din Cosmopolis se va adresa celor peste 12.000 de rezidenţi din comunitatea ”closed gate”, dar şi locuitorilor din zona de nord a Bucureştiului.

Cei peste 200.000 de euro au fost investiţi pentru oferirea de servicii complete de medicină de familie, medicină generală, pediatrie şi ginecologie, plus diagnostic imagistic ecografic.

„Acest parteneriat răspunde la nevoia crescută pentru acces la servicii medicale private în nordul Capitalei. Cel mai bun exemplu sunt chiar locuitorii din Cosmopolis, majoritatea angajaţi în mediul corporate, dar care lucrează de acasă în sistemul work from home. Ei vor avea acces atât la servicii de telemedicină, servicii care sunt moderne şi inovative, dar în acelaşi timp au acces şi la sistemul tradiţional, în care îţi cunoşti medicul, te prezinţi personal în clinică, dezvolţi o relaţie personală şi beneficiezi de servicii personalizate. Este încă o piatră de temelie pentru proiectului nostru, un ansamblu rezidenţial complex, în care nu vindem metri pătraţi ci oferim un stil de viaţă unic, care cuprinde toate caracteristicile unui oraş european”, a declarat Gabriel Voicu, executive vice president la SVN România şi project manager al Cosmopolis.

Investiţiile totale derulate de Opus Land în acest an pentru dezvoltarea Cosmopolis se ridică la 29 de milioane de euro, cu o treime peste nivelul din 2020. Suma este utilizată atât pentru dezvoltarea de locuinţe cât şi pentru extinderea infrastructurii generale din Cosmopolis.  În acest an a fost deschis circulaţiei al doilea drum de acces în complex, dinspre şi înspre Tunari. Cosmopolis a ajuns în prezent la peste 4.400 de locuinţe finalizate şi o comunitate care numără peste 12.000 de locuitori.

Cosmopolis, cel mai amplu proiect rezidenţial din România, va ajunge la finalul acestuit an la peste 4.400 de locuinţe finalizate şi o comunitate de peste 12.000 de locuitori, în urma unor investiţii cumulate de peste 350 de milioane de euro, una dintre cele mai mari investiţii realizate într-un proiect imobiliar din România. Rezidenţii au trasnsport public spre şi dinspre Pipera, parcuri şi locuri de joacă, plajă privată pe lacul natural din apropiere, 35 piscine exterioare, facilităţi pentru sport şi recreere in aer liber, precum şi primul strip mall din România. Locuitorii din Cosmopolis beneficiază tot în interiorul cartierului de grădiniţe private, şcoală primară şi centru de arte pentru copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.