Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că analizează tranzacţia prin care Saturn Bidco SAS, Franţa, intenţionează să preia Steliau International SAS, Franţa, şi filialele sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Saturn Bidco SAS, Franţa, intenţionează să preia Steliau International SAS, Franţa, şi filialele sale”, informează autoritatea de concurenţă.

Saturn Bidco SAS este o companie nou înfiinţată, deţinută de Grupul Astorg, care activează în domeniul sănătăţii, software şi tehnologie, servicii de afaceri şi companii industriale bazate pe tehnologie. Există mai multe companii din portofoliul Grupului Astorg care au realizat venituri pe teritoriul României, niciuna dintre acestea nu activează, însă, în România în acelaşi domeniu de activitate ca Steliau International SAS.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Steliau International SAS activează în domeniul distribuţiei cu ridicata de componente electronice şi electromecanice, de sisteme electronice profesionale, precum şi de materiale speciale pentru companiile producătoare de echipamente şi sisteme electronice. Grupul Steliau nu are filiale înregistrate în România, dar a realizat venituri pe teritoriul României.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.