Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că a autorizat tranzacţia prin care Roho Healthy Food Investments intenţionează să preia Sano Vita.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", arată autoritatea de concurenţă într-un comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Roho Healthy Food Investments este parte a fondului american de investiţii Highlander Partners. În România, de fondul de investiţii este prezent prin intermediul grupului Ares, furnizor de servicii medicale.

Sano Vita comercializează produse vegetariene (fulgi, paste şi alte derivate ale cerealelor integrale, fructe uscate, seminţe etc.) şi produse apicole.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.