Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care Lorelai S.p.A. intenţionează să preia companiile Irrimec S.r.l., Otech SAS şi Otech 40.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Lorelai S.p.A. intenţionează să preia companiile Irrimec S.r.l., Otech SAS şi Otech 40”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Lorelai este un vehicul investiţional controlat de fonduri administrate de The Carlyle Group, Inc., din Statele Unite ale Americii. În România, companiile din portofoliul fondurilor administrate de Carlyle activează în domenii variane, de la energie electrică şi gaze, până la produse financiare sau farmaceutice.

Irrimec S.r.l. din Italia, este un furnizor de echipamente de irigare, iar Otech SAS  şi Otech 40 S.à.r.l., din Franţa, desfăşoară activităţi de proiectare şi construcţia sistemelor de irigare.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.