Consiliul Concurenţei anunţă că a autorizat tranzacţia prin care Prime Capital Invest SRL şi grupul din care fac parte Agro-Chirnogi SA şi Maria Trading SRL intenţionează să preia Aqua Bilbor SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Prime Capital Invest SRL şi grupul din care fac parte Agro-Chirnogi SA şi Maria Trading SRL intenţionează să preia Aqua Bilbor SRL. Anterior, Aqua Bilbor SRL a fost deţinută de Prime Capital Invest SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Prime Capital Invest SRL are ca obiect principal de activitate comerţul cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrate. Agro-Chirnogi SA se ocupă de cultivarea cerealelor, iar Maria Trading S.R.L activează pe piaţa comerţului cu ridicata al animalelor vii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Aqua Bilbor S.R.L. produce şi comercializează băuturi răcoritoare nealcoolice, ape minerale şi alte ape îmbuteliate.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.