Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că a aprobat tranzacţia prin care Engineering Ingegneria Informatica SpA preia compania Be Shaping the Future SpA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia prin care Engineering Ingegneria Informatica SpA preia compania Be Shaping the Future SpA”, arată autoritatea de concurenţă.

Engineering Ingegneria Informatica S.p.A, Italia, este deţinută de Bain Capital Investors, LLC şi Neuberger Berman Group, LLC din S.U.A şi furnizează servicii IT (consultanţă, implementare, Business Process Outsourcing etc.) pentru diverse industrii şi care îşi desfăşoară activitatea aproape exclusiv în Italia.

Be Shaping the Future S.p.A., Italia, face parte din grupul de companii Be. Grupul Be este prezent în România prin Be Think Solve Execute RO S.R.L, care oferă servicii de consultanţă IT.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.