Companii afiliate Mirae Asset Financial Group din Coreea de Sud vor investi în ianuarie 93 de miliarde de woni (72,43 milioane de dolari) în compania spaţială SpaceX a miliardarului Elon Musk, potrivit unei persoane apropiate situaţiei, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mirae Asset Securities şi Mirae Asset Capital vor investi 88,5 miliarde woni şi, respectiv, 4,5 miliarde woni în compania de rachete şi sateliţi a lui Elon Musk, a spus persoana, refuzând să fie identificate din cauza sensibilităţii problemei.

Companiile sud-coreene au afirmat în documentele depuse la autorităţile de reglementare că vor investi un total de 93 de miliarde de woni, fără a detalia ţinta acelei investiţii şi fără a menţiona Space X.

Mirae Asset Financial Group a refuzat să comenteze destinaţia investiţiei.

Separat, Mirae Asset Securities a făcut în iulie o investiţie de 116 miliarde de woni în Space X, prin intermediul fondului săi, a mai spus persoana.

În octombrie, Mirae Asset Financial Group plănuia să ofere aproximativ 300 de miliarde de woni pentru a ajuta la finanţarea tranzacţiei lui Elon Musk de preluare a Twitter.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.