BenefitOnline, o companie Edenred, a anunţat joi că lansează BenefitBooking.ro, prima platformă de rezervări turistice care acceptă plata cu orice card de vouchere de vacanţă pentru toate cele 13.500 de unităţi de cazare listate, astfel că turiştii pot cumpăra vacanţe în România inclusiv la hotelurile şi pensiunile care altfel nu acceptă plata cu vouchere de vacanţă în mod direct la locaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”BenefitOnline lansează BenefitBooking.ro, prima platformă de rezervări turistice care acceptă plata cu orice card de vouchere de vacanţă pentru toate cele 13.500 de unităţi de cazare listate. În premieră, prin BenefitBooking.ro, turiştii pot cumpăra vacanţe în România inclusiv la hotelurile şi pensiunile care altfel nu acceptă plata cu vouchere de vacanţă în mod direct la locaţie. Platforma digitală BenefitBooking.ro este cel mai nou produs al BenefitOnline.ro şi poate fi accesată de toţi beneficiarii de carduri de vouchere de vacanţă, de la toţi emitenţii din România”, a anunţat BenefitOnline.

Turiştii care cumpără vacanţe prin intermediul BenefitBooking.ro au acces la peste 13.500 de unităţi de cazare în România listate pe cea mai mare platformă de rezervări online din lume, Booking.com.

BenefitBooking.ro este un produs de sine stătător şi pentru a avea acces în platforma de rezervări turistice, utilizatorii nu trebuie să primească neapărat beneficii flexibile prin BenefitOnline.

„Într-o perioadă dificilă pentru turism şi când întreaga industrie ospitalieră se străduieşte să găsească resurse pentru a atenua pierderile cauzate de blocajul din ultimele luni, venim în sprijinul tuturor utilizatorilor de carduri de vouchere de vacanţă şi lansăm, în premieră, o platformă de turism integrată cu Booking.com, la care pot fi făcute plăţi direct cu cardurile de vouchere de vacanţă, indiferent dacă hotelul sau pensiunea rezervate le acceptă sau nu în mod direct. Practic, beneficiarii de carduri de vouchere de vacanţă plătesc cu acestea direct în platformă vacanţele rezervate, iar BenefitBooking.ro, prin agenţia proprie de turism, achită, mai departe, unităţilor hoteliere, generându-le, astfel, venituri suplimentare”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro. 

În prezent, aproximativ 800.000 angajaţi români primesc vouchere de vacanţă de la angajatori, atât din mediul privat, cât şi de stat. Voucherele de vacanţă sunt deductibile şi scutite de taxe şi impozite patronale, în limita a 6 salarii de bază minime brute pentru fiecare angajat, şi pot fi acordate de companii care au înregistrat profit sau venit în anul financiar anterior. În ceea ce priveşte personalul plătit din fonduri publice, acesta primeşte anual vouchere de vacanţă în cuantum de 1.450 de lei pentru fiecare angajat. 

Începând cu 30 martie 2020, ca măsură de prevenţie în contextul pandemiei de COVID-19, voucherele de vacanţă pot fi emise exclusiv pe suport electronic (card), potrivit OUG Nr. 35/2020.

BenefitOnline, o companie Edenred, este platforma cu cele mai multe beneficii extra salariale pentru angajaţi din România care oferă companiilor un flux complet pentru administrarea, raportarea şi integrarea în contabilitate şi salarizare a beneficiilor acordate angajaţilor, eficientizând politica de resurse umane si susţinând angajatorii pe o piaţă a muncii extrem de competitivă.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.