CNAIR a avizat, vineri, indicatorii tehnico-economici pentru Autostrada A8, secţiunile finanţate prin PNRR, iar directorul gheneral al companiei, Cristian Pistol, apreciază că este ”un pas extrem de important pentru lansarea în licitaţie anul acesta a contractelor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”CTE CNAIR a avizat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru Autostrada A8 (secţiunile finanţate prin PNRR)”, a anunţat, vineri, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.  

Secţiunile finanţate prin PNRR sunt Secţiunea I: Târgu Mureş - Miercurea Nirajului, care are 25 de km şi Secţiunea III: Leghin - Târgu Neamţ, în lungime de 30 de kilometri.  

”Este un pas extrem de important pentru lansarea în licitaţie anul acesta a contractelor pentru proiectarea şi execuţia primilor 55 de km din Autostrada Unirii (A8)”, a transmis Pistol.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.