Clinica stomatologică DentaLife din centrul Capitalei iese de sub brandul MedLife şi este preluată de brandul Dent Estet, care face parte din Grupul MedLife din 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DentaLife este prima clinică dentară deschisă de MedLife în 2015.

Dent Estet face parte din Grupul MedLife din 2016, în urma achiziţiei pachetului majoritar de acţiuni (60%).   

Prin acest transfer intragrup, clinica DentaLife va fi integrată sub brandul Dent Estet.

Dent Estet ajunge la un portofoliu de 18 clinici stomatologice în nouă mari oraşe din România.

”Grupul Dent Estet îşi consolidează parteneriatul cu MedLife, prin preluarea DentaLife, prima clinică stomatologică din portofoliul liderului pieţei de servicii medicale private din România. DentaLife devine, astfel, a 18-a clinică din portofoliul Dent Estet, lider al pieţei de stomatologie din România, după deschiderea unei clinici în Arad, în urma unui parteneriat cu MedLife Genesys, în luna noiembrie, şi a clinicii din Craiova, în aprilie, anul curent”, anunţă grupul.

Structurată pe două niveluri, respectiv pe o suprafaţă de 400 mp, noua clinică Dent Estet este dotată cu patru săli de tratament, o sală de intervenţii şi un departament de radiologie dentară. Pacienţii vor avea acces la servicii de stomatologie digitală integrată, tehnologii high-end dezvoltate la nivel mondial, precum şi tratamente personalizate oferite de o echipă multidisciplinară de medici stomatologi.

“DentaLife este prima clinică stomatologică din cadrul MedLife şi ne bucurăm foarte mult că putem pune astfel o nouă cărămidă la parteneriatul pe care îl construim încă din 2016. Obiectul nostru comun este să le oferim cât mai multor români servicii medicale şi stomatologice performante, facilitând accesul la tehnologii digitale şi la o echipă medicală de prestigiu. Vom continua să investim în digitalizarea noii clinici, dar şi în educaţia şi pregătirea medicilor pentru ca pacienţii noştri să se bucure de tratamente eficiente şi cu rezultate pe termen lung”, a declarat Oana Taban, CEO şi fondator Dent Estet.

Unitatea pune la dispoziţia pacienţilor servicii de implantologie, chirurgie buco-maxilo-facială, protetică, estetică dentară, ortodonţie, endodonţie, parodontologie, stomatologie generală, stomatologie pediatrică,radiologie dentară, analize de laborator dedicate stomatologiei, toate acestea fiind disponibile atât în regim fee for service, cât şi în regim de abonamente medicale.

În perioada următoare, grupul Dent Estet va implementa o gamă diversificată de abonamente şi pachete medicale în toate cele 18 clinici stomatologice din Bucureşti, Sibiu, Braşov, Timişoara, Oradea, Cluj-Napoca, Ploieşti, Craiova, Arad, pentru a le asigura pacienţilor servicii medicale care corespund nevoilor lor. În plus, abonaţii MedLife care beneficiază de servicii stomatologice în cadrul clinicii DentaLife, vor putea accesa tratamente în oricare dintre cele 8 clinci Dent Estet din Bucureşti.

Dent Estet va investi în dezvoltarea echipei medicale din cadrul noii clinici şi în perfecţionarea profesională a medicilor prin politica de sharing şi mentorat care caracterizează cultura organizaţională a liderului pieţei de stomatologie.

Grupul Dent Estet va continua investiţiile în tehnologizarea serviciilor în cea de-a 8-a clinică din Bucureşti, situată în zona Piaţa Unirii.

Grupul Dent Estet a fost înfiinţat în anul 1999, iar în prezent este lider de piaţă în domeniul serviciilor de medicină dentară din România. În prezent, grupul deţine 18 clinici stomatologice multidisciplinare în Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Braşov, Ploieşti, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova şi Arad, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 6 divizii de excelenţă unice în România (DE Implant Division, Aesthetic Division, Ortho DE Digital Team, DE Laser Division, DE Laser Periodontics Team şi DE Endodontics Team), primul laborator de tehnică dentară digitală – Aspen. DENT ESTET oferă o experienţă integrată atât prin cele 10 studiouri foto digitale - Future Smile Studio cât şi prin cele 10 centre de imagistică şi radiologie complet digitalizate, care includ aparate de tomografie computerizată (CBCT). Are 9 săli de chirurgie complet utilate pentru intervenţii realizate sub supraveghere medic specialist ATI.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.