Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că „săptămâna viitoare vom merge la Paris, unde vom participa la Forumul Economic al OCDE”, iar cu această ocazie va fi depus memorandumul iniţial pentru ca procesul de aderare al României la Organizaţia de Cooperare şi Dezvoltare Economică „să poată să intre şi să prindă mai multă consistenţă, aşa cum ne-am angajat în foaia de parcurs”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ultimul punct este cel prin care continuăm demersurile noastre de accedere la Organizaţia de Cooperare şi Dezvoltare Economică, în conformitate cu prevederile foii de parcurs pentru aceasta. Săptămâna viitoare vom merge la Paris, unde vom participa la Forumul Economic al OCDE şi cu această ocazie vom depune şi memorandumul iniţial pentru ca procesul să poată să intre şi să prindă mai multă consistenţă, aşa cum ne-am angajat în foaia de parcurs”, a declarat Nicolae Ciucă, la începutul şedinţei de joi a Guvernului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.