Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, afirmă că România nu mai este ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei din Uniunea Europeană şi acuză PSD că a crescut premeditat inflaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încă o promisiune onorată! În guvernarea PNL, România nu mai este ţara cu cea mai mare rată a inflaţiei din UE. Am promis şi ne-am ţinut de cuvânt. PSD a ţinut VOIT trei ani de zile România în topul ruşinii în UE. În guvernarea socialistă România a avut CEA MAI MARE rata a inflaţiei din UE, luna de luna. Trei ani la rând. PSD a crescut voit rata inflaţiei de la 0% la peste 5% pe an”, s cris, duminică, pe Facebook, Florin Cîţu.

Acesta afirmă că ”rata inflaţiei mare şi imprevizibila îi afectează pe românii cu venituri mici”

”Trei ani de zile, PSD a avut o politica PREMEDITATĂ de a creşte rata inflaţiei care i-a lovit tocmai pe românii cu venituri mici. Am promis că scoatem România din topul ruşinii şi am reuşit. Astfel creştem puterea de cumpărare a TUTUROR românilor. Nu ne oprim aici”, a mai scris Cîţu.

Acesta a postat şi un grafic care arată rata inflaţiei în aprilie în Uniunea Europeană, România fiind depăşită de Ungaria, Polonia şi Cehia.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.