Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier, licenţiaţi în România, jumătate din creşterea accizei la motorină. În total, sunt peste 4.000 de transportatori care vor beneficia de acest sprijin până la sfârşitul anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„„Continuăm să ne respectăm toate angajamentele faţă de transportatori. După ce am reuşit să reducem preţurile poliţelor RCA, astăzi vom decide să compensăm şi creşterea accizei la motorină”, a afirmat Marcel Ciolacu, în debutul şedinţei de joi a Guvernului.

„Concret, Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier, licenţiaţi în România, jumătate din creşterea accizei la motorină. În total, sunt peste 4.000 de transportatori care vor beneficia de acest sprijin până la sfârşitul anului”, a mai explicat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.