Consiliul de Administraţie al Tarom a decis, luni noapte, revocarea lui Christian Heinzmann din funcţia de director general şi din cea de accountable manager al companiei şi numirea ca interimar în aceste funcţii a fostului director financiar Gabriel Stoe, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul de Administraţie al Tarom s-a reunit luni seară, de la ora 21.00.

Christian Heinzmann, director general şi accountant manager, a fost revocat din ambele funcţii. De asemenea, Tiberiu Ţiclea, director general administrativ, a fost şi el revocat de către administratorii companiei de stat. 

"CEO interimar şi accountable manager interimar a fost numit Gabriel Stoe", au precizat sursele citate.

Totodată, Florin Susanu a fost numit în funcţia de director general adjunct interimar. Susanu a fost până în prezent director de operaţiuni de zbor şi pilot instructor.

Christian Heinzmann, cetăţean belgian, şi-a început mandatul la Tarom în data de 19 noiembrie 2012, cu un contract pe patru ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.