Autoritatea de reglementare a jocurilor video din China a acordat miercuri licenţe de publicare pentru 45 de jocuri străine, pentru a fi lansate în ţară, eliminând în continuare barierele rigide care au afectat industria timp de 18 luni, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre jocurile online străine aprobate de Administraţia Naţională pentru Presă şi Publicaţii se numără cinci care urmează să fie publicate de Tencent Holdings, cum ar fi ”Pokémon Unite” de Nintendo şi ”Valorant”, de Riot Games, potrivit autorităţii de reglementare.

Aceasta a aprobat, de asemenea, 84 de jocuri interne pentru luna decembrie, conform unei liste separate publicate miercuri.

Aprobarea jocurilor importate marchează în mod efectiv sfârşitul represiunii de la Beijing asupra industriei jocurilor video, care a început în august anul trecut, când autorităţile de reglementare au suspendat procesul de aprobare a jocurilor.

Autorităţile de reglementare au reluat eliberarea de licenţe de joc pentru jocurile video locale în aprilie, iar aprobarea jocurilor străine este văzută ca ultima restricţie care este eliminată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.