Compania de stat CFR SA a anunţat luni că a redeschis circulaţia feroviară pe ruta Târgovişte - Pietroşiţa, odată cu finalizarea lucrărilor de consolidare a terasamentului executate între staţiile Fieni şi Pietroşiţa. Linia a fost închisă în luna martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrările de proiectare şi execuţie necesare redeschiderii liniei în condiţii de siguranţă au fost realizate de asocierea SC ISPCF SA/SC GDO MOV IMPEX, în baza unui contract în valoare de 1,7 milioane lei, sursa de finanţare fiind asigurată din fondurile proprii ale companiei”, se arată în comunicat.

Serviciul public de transport feroviar de călători din nordul judeţului Dâmboviţa va fi asigurat pe ruta directă Târgovişte - Pietroşiţa de cele 8 trenuri ale operatorului naţional CFR Călători, începând din 25 septembrie, şi de cele două trenuri ale operatorului privat Transferoviar Călători, din data de 30 septembrie, potrivit CFR SA.

Pentru informaţii actualizate, călătorii sunt rugaţi să consulte paginile de internet ale CFR Călători şi Transferoviar Călători.

”Vă reamintim că linia CF Fieni - Petroşiţa a fost închisă, în luna martie, din cauza surpării taluzului şi erodării malului drept al râului Ialomiţa pe o porţine de 150 m, fenomen cauzat de ploile abundente şi de creşterea debitelor râului, care au afectat zona feroviară pe intervalul Fieni – Pietroşiţa”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.