CFR anunţă, miercuri, că avansează lucrările pe Lotul I din Portul Constanţa, curăţarea şi defrişarea zonei fiind finalizată în proporţie de 99%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe LOTUL I, din Portul Constanţa (Port Zona A şi Port Zona B), constructorul WIEBE ROMANIA avansează cu lucrările de montare a noilor linii CF, a aparatelor de cale, concomitent cu desfăşurarea operaţiunilor de defrişare, demontare a suprastructurii existente şi excavaţii”, anunţă, miercuri, CFR, într-un comunicat de presă.  

Sursa citată a prcizat că stadiul de execuţie pentru defrişare şi curăţare vegetaţie este 99%, pentru demontarea suprastructurii existente este 75%, iar pentru excavaţii în ampriză, până la cota platformei căii este40%.  

În proporţie de 25% s-au finalizat lucrările de prebalastare linii şi au fost montate 3.300 traverse de beton armat precomprimat, adică 33% din cantitatea necesară️.  

De asemenea, au fost montate 6 aparate de cale noi, tip S49E1-300-1:9, dar şi linia 1 şi linia 2 - Siloz 2.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.