CEC Bank a anunţat vineri că a acordat o finanţare de 5 milioane de lei companiei STS Trading, parte a grupului Bravcod, cel mai mare producător de carne de curcan din România, care deţine brandul Peneş Curcanul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"CEC Bank a acordat o finanţare de 5 milioane de lei companiei STS Trading, parte a grupului Bravcod – cel mai mare producător de carne de curcan din România, sub brandul Peneş Curcanul. Finanţarea beneficiază de o garanţie acordată de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID 19", anunţă banca.

Grupul de firme care deţine brandul Peneş Curcanul colaborează cu CEC Bank încă din anul 2012, beneficiind, de-a lungul timpului, de finanţări de la CEC Bank în valoare cumulată de peste 110 milioane de lei.

“În ciuda provocărilor ridicate de pandemie, ne-am continuat activitatea pentru că ştim cât de importantă este securitatea alimentară şi ca produsele noastre, care respectă cele mai înalte standarde internaţionale, să ajungă pe mesele românilor. Grupul Bravcod a demonstrat că în România se pot dezvolta businessuri solide în industria alimentară”, a declarat Neculae Stinghe, director general şi administrator al STS Trading.

Grupul de firme Bravcod, deţinătorul brandului Peneş Curcanul, a dezvoltat de-a lungul anilor un business integrat care include 5 ferme moderne de creştere, cu o capacitate de peste un milion de capete anual, un abator, o reţea de circa 100 de francize care distribuie produsele Peneş. În plus, Peneş furnizează materie primă şi pentru principalii producători de mezeluri din România, cum ar fi Aldis, Cristim, Caroli etc. Circa 30% din producţia grupului este exportată către ţări din Uniunea Europeană.

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de peste 44,4 miliarde lei, la sfârşitul lunii iunie 2021.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.