Departamentul de evaluări al firmei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a evaluat ȋn 2018 proprietăţi cu o valoare cumulată de 4 miliarde de euro, iar pentru acest an estimează o creştere a volumului evaluărilor de 25%, spre nivelul de 5 miliarde de euro, a transmis, joi, compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un director din cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Bogdan Sergentu, consideră că piaţa imobiliară locală şi-a continuat perioada pozitivă, cu o cerere solidă pe toate segmentele, fapt ce s-a reflectat şi ȋn valoarea proprietăţilor.

”După un an 2018 cu un volum de activitate consistent, ȋn care ne-am extins baza de clienţi, colaborând cu o bună parte dintre proprietarii de centre comerciale, parcuri logistice şi clădiri de birouri moderne, ne propunem pentru 2019 consolidarea poziţiei pe piaţă şi creşterea în continuare a volumului de evaluări, spre nivelul de 5 miliarde de euro”, a spus Sergentu.

Echipa de evaluări a Cushman & Wakefield Echinox este formată ȋn prezent din opt membri cu o experienţă medie de peste 15 ani ȋn domeniu. Totodată, firma acoperă sectorul evaluărilor la nivel naţional printr-o reţea de 20 de colaboratori specializaţi ȋn rapoarte pentru garantarea ȋmprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor.

Portofoliul de proprietăţi analizate cuprinde centre comerciale moderne cu o suprafaţă închiriabilă cumulată de peste 1,5 milioane de metri pătraţi, reprezentând peste 40% din stocul de retail la nivel naţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.