Subsidiara locală a companiei MediHelp International, care vinde poliţe de asigurări private de sănătate, a inaugurat la Bucureşti o nouă sucursală – concept pentru divizia de vânzări a companiei, care va fi condusă de Florentina Făşie, a anunţat luni compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua sucursală va găzdui toate operaţiunile de vânzări ale MediHelp şi face parte din planul de extindere al companiei în România.

În calitate de director de sucursală, Florentina Făşie va fi responsabilă cu dezvoltarea strategică a portofoliului de clienti la nivel naţional, de coordonarea şi de extinderea echipelor de vânzări directe şi de telesales pentru a atinge obiectivele companiei.

“Această sucursală era un pas necesar pentru a urma creşterea operaţiunilor noastre în România. Am numit-o pe Florentina Făşie în funcţia de director de sucursală, datorită rezultatelor sale remarcabile în ultimii şase ani pe care i-a petrecut în echipa de vânzări a MediHelp”, a declarat preşedinte MediHelp International, Zahal Levy.

Florentina Făşie are o experienţă de peste 10 ani în vânzări, este licenţiată în Marketing la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi a urmat numeroase cursuri de vânzări strategice în România şi peste hotare.

MediHelp Internaţional este liderul pe piaţa asigurărilor internaţionale de sănătate din Europa Centrală şi de Est, potrivit datelor companiei, fiind prezent în România, Ungaria şi Bulgaria de peste 15 ani şi urmând să se extindă în alte state din regiune.

Planurile de asigurare medicală internaţională MediHelp oferă acces la o reţea de peste 425.000 de clinici medicale din lume, oferă servicii medicale (de la intervenţii chirurgicale complexe până la tratament pentru cancer, transplant de organe, transplant de măduvă osoasă) şi include opţiuni de acoperire intenaţională de până la 3 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.