Novaservis Ferro Group este filiala grupului polonez FERRO, lider de piaţă în echipamente pentru instalaţii sanitare şi temice, ia o finanţare de 15 milioane euro de la BRD pentru o durată de 2 ani, este destinată activităţilor de business aferente noului centru logistic de 11.000 metri pătraţi care se va deschide la Bucureşti şi va servi atât piaţa românească, cât şi Republica Moldova şi ţări din zona de sud-est a Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Novaservis Ferro Group este filiala grupului polonez FERRO, lider de piaţă în echipamente pentru instalaţii sanitare şi temice, cu prezenţă regională în Europa Centrală şi de Est şi cu unităţi de producţie în Polonia şi Cehia. Grupul este prezent în România cu activitate de comerţ, iar planurile de viitor vizează crearea unui hub logistic care să susţină extinderea grupului în România şi pe alte pieţe din regiune. Finanţarea acordată de BRD, în valoare de până la 15 milioane euro, pentru o durată de 2 ani, este destinată activităţilor de business aferente noului centru logistic de 11.000 metri pătraţi care se va deschide la Bucureşti şi va servi atât piaţa românească, cât şi Republica Moldova şi ţări din zona de sud-est a Europei”, anunţă banca.

Noul hub va permite creşterea calităţii serviciilor oferite clienţilor printr-o mai bună adaptare a gamei de produse la specificul pieţei locale şi prin reducerea timpilor de livrare.

Începând cu anul 2024, o treime din livrările grupului Ferro vor tranzita prin hub-ul din România.

„Pentru noi, deschiderea noului hub logistic din Bucureşti reprezintă un pas important şi necesar în contextul dezvoltării din ce în ce mai accelerate a brandului Ferro, atât pe piaţa românească, cât şi pe celelale pieţe din estul si sudul Europei. Pe lângă rolul lui de depozit, de unde se vor livra produsele Ferro către parteneri, hub-ul logistic va avea şi funcţia de centru service şi de training pentru parteneri, instalatori, designeri, arhitecţi şi alţi profesionişti din domeniul instalaţiilor sanitare şi termice. Am găsit în BRD un partener care a înţeles pe deplin nevoile noastre şi care ne sprijină activ în planurile noastre de dezvoltare”, a spus Dan Ionuţaş, director export Ferro Group.

BRD - Groupe Société Générale operează o reţea de 460 de unităţi. Activele totale ale băncii se ridicau, la sfârşitul lunii decembrie 2022, la 72 miliarde lei. BRD deţine o poziţie de lider pe piaţa de retail, este un jucător de top pe piaţa de corporate banking şi liderul pieţei româneşti de factoring.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare şi actor major în economie de peste 150 de ani. Grupul are 117.000 de angajaţi în 66 de ţări şi 25 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

•              Retail banking în Franţa

•              Retail banking internaţional, Asigurări şi Servicii financiare

•              Global Banking şi Soluţii pentru Investitori.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.