Compania aeriană Blue Air a anunţat miercuri că echipajul unui avion care circula pe ruta Birmingham-Bucureşti a fost nevoit să imobilizeze un pasager care a avut un comportament neadecvat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În timpul zborului Blue Air, ce a decolat, pe 27 martie, de pe Aeroportul Birmingham la ora locală 17.42 şi a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la ora locală 22.24, unul dintre pasageri a exprimat un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate şi limbaj incoerent”, se arată în comunicat.

Respectând procedurile, comandantul aeronavei a anunţat autorităţile de pe aeroportul Henri Coandă. În tot acest timp, pasagerul nu a dat semne de violenţă faţă de echipaj, ori alţi pasageri, potrivit companiei.

”Întrucât comportamentul pasagerului în vârstă de 27 de ani a continuat să se deterioreze şi respectând procedurile în vigoare, echipajul a decis imobilizarea şi plasarea lui în partea din spate a cabinei. Pasagerul nu a opus rezistenţă, nu a existat panică la bord în niciun moment, întreaga situaţie fiind gestionată cu maxim de profesionalism de echipajul nostru experimentat şi bine pregătit”, se arată în comunicat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.