Compania aeriană low-cost Blue Air va redirecţiona zborurile de duminică şi luni, de la Bucureşti şi Bacău, programate iniţial spre Bruxelles, spre Aeroportul Maastricht Aachen, a anunţat vineri compania, în condiţiile în care ultimele informări ale autorităţilor belgiene arată că aeroportul din Bruxelles va rămâne închis cel puţin până duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania a redirecţionat începând de marţi zborurile programate către Bruxelles, din cauza anulării curselor pe aeroportul din capitala Belgiei, după atentatele de marţi.

”Ţinând cont de faptul că Aeroportul Bruxelles Zaventem va fi în continuare închis în următoarele zile, compania Blue Air a luat măsurile necesare pentru a asigura în deplină siguranţă operarea zborurilor Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti din 27 martie şi 28 martie, precum şi a zborurilor Bacău – Bruxelles – Bacău din 26 martie şi 28 martie, ce vor fi redirecţionate către Aeroportul Maastricht Aachen (situat la 110 km de Bruxelles), orarul de zbor rămânând neschimbat”, se arată în comunicatul companiei.

Pasagerii vor fi transferaţi gratuit cu autocarul între Bruxelles – Gare du Nord şi Aeroportul Maastricht Aachen.

Compania face apel la pasageri să se prezinte cu patru ore înainte de zbor la punctul de întâlnire din Bruxelles, la staţia de autocare dedicată din Gare du Nord.

Blue Air menţionează că va asigura transferul cu autocarul către Gare du Nord din Bruxelles şi pasagerilor care vor ateriza pe aeroportul Maastricht Aachen.

Anterior, compania aeriană de stat Tarom a anunţat că a anulat şi cursele de vineri, sâmbătă şi duminică pe ruta Bucureşti-Bruxelles, după ce a primit informări de la autorităţile belgiene că Aeroportul Bruxelles Zaventem va rămâne închis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.