Miliardarul Elon Musk ar urma să propună continuarea preluării Twitter, la preţul original de 54,20 dolari pe acţiune, potrivit unui articol publicat de Bloomberg şi preluat de Reuters, informaţie care a dus la creşterea puternică a acţiunilor companiei de media socială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Musk a făcut propunerea într-o scrisoare către Twitter, a scris Bloomberg, citând persoane care au cerut să nu fie identificate, pentru că informaţiile sunt confidenţiale.

Acţiunile Twitter erau marţi în creştere cu 12,7% înainte ca tranzacţionarea lor să fie suspendată pentru a doua oară. Acţiunile Yesla au scîzut cu circa 3%.

Avocaţii Twitter şi ai lui Elon Musk nu au fost disponibili imediat pentru comentarii.

Musk şi Twitter urmează să se confrunte în instanţă pe 17 octombrie, la un tribunal din Delaware, compania dorind un ordin care să îi ceară lui Musk să finalizeze acordul de preluare la preţul de 54,20 dolari pe acţiune.

Musk a convenit în aprilie să cumpere Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, dar după câteva săptămâni a spus că nu mai doreşte să finalizeze acordul pentru că numărul conturilor bot este mult mai mare decât estimarea făcută de companie, de sub 5% din numărul utilizatorilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.