Companiile fac şi în acest an oferte generoase cu ocazia Black Friday, cea mai cunoscută perioadă de reduceri din an, şi scot la vânzare de la televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, mobilă, cărţi, produse naturiste, jucării pentru copii, parfumuri la bijuterii de lux, maşini şi vacanţe. Unele firme au început deja campania de reduceri, iar pentru altele durata acertora se desfăţoară pe durata mai multor zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

- eMAG organizează Black Friday pe 15 noiembrie şi a pregătit cea mai variată gamă de produse de până acum: 3,5 milioane de produse cu reduceri totale în valoare de 270 de milioane de lei. Oferta va cuprinde produse din toate categoriile: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, parfumuri, jocuri şi jucării, produse din categoria fashion, dar şi auto, mobilă şi home&deco şi bricolaj. Oferta eMAG de Black Friday din acest an cuprinde şi o gamă variată de produse speciale, precum bilete de avion, la concerte, evenimente sportive şi festivaluri sau la parcuri de distracţii, monede şi lingouri de aur, ceasuri şi bijuterii de lux, maşini şi motociclete, închiriere de maşini sau servicii taxi şi car sharing. În premieră, eMAG pune în vânzare un Ferrari GTC4 Lusso, redus cu 45.000 euro (de la 308.000 euro la 263.000 euro). De asemenea, Mastercard şi eMAG lansează o nouă campanie de promovare a plăţilor electronice care va fi valabilă o singură zi, pe 15 noiembrie. Campania  reprezintă  continuarea unei lungi colaborări pe care Mastercard şi eMAG o au împreună, cu scopul de a încuraja clienţii să îşi achite cumpărăturile online folosind cardul, pentru a beneficia de plăţi mai rapide şi sigure. 

- Grupul Digi anunţă că reduce preţurile la jumătate şi aduce telefoane mobile cu avans 0. Astfel, pe site-ul DigiRomania.ro exclusiv, clienţii noi, dar şi cei existenţi pot contracta servicii noi de comunicaţii mobile şi fixe cu preţuri reduse cu 50%, de joi, 14 noiembrie, de la ora 21:00, până luni, 18 noiembrie, la ora 11:00. În plus, în perioada 18 – 29 noiembrie 2019, companie vine cu o altă ofertă, de această dată pentru achiziţia de telefoane. Cele mai populare telefoane mobile marca Nokia, Samsung şi Motorola pot fi cumpărate cu avans 0 şi în rate avantajoase, la portarea în reţeaua DigiMobil.

 Christian Tour, anunţă reduceri de peste 50%, pentru că se suprapun ofertele de Black Friday cu cele Early Booking, la care se adaugă campaniile de discounturi la cazări şi excursii opţionale, create special pentru Târgul de Turism care se desfăşoară în această perioadă la Romexpo, în Bucureşti. Turiştii pot cumpăra vacanţe de 7 nopţi, cu cazare la vile în Grecia, cu doar 1 euro, la care se adaugă costul transportului cu autocarul. Cei care preferă transportul cu avionul în Grecia pot găsi pachete cu zbor charter mai ieftine cu 45% prin programul Early Booking, plus o extra-reducere de până la 280 euro/cameră. Pe de altă parte, Bucureştiul devine şi el o atracţie turistică pentru români ca urmare a lansării pachetului city-break “Răsfăţ la Therme”. Tarifele pornesc de la 196 de lei de persoană şi includ o noapte de cazare la hoteluri din Capitală şi acces la Therme, în zona Galaxy sau Elysium. O altă noutate este circuitul în Brazilia – “Carnavalul de la Rio”, în cadrul căruia turiştii vor fi spectatorii celebrei parade a şcolilor din Rio Samba. 

- Croaziere.net, cel mai mare vânzător din România pe piaţa de croaziere, anunţă că, în perioada 14 - 29 noiembrie 2019 turiştii beneficiază de 7% discount la orice croazieră. Discountul se aplica exclusiv la preţul croazierei, fără taxele portuare, guvernamentale sau alte suplimente. Oferta este valabilă doar pentru noi rezervări efectuate în perioada 14 - 29 noiembrie 2019. Se cumulează cu alte campanii promoţionale, dar nu se aplică la rezervările deja existente.

- Turoperatorul Paralela 45 lansează o campanie de reduceri speciale, de până la 50%, cu ocazia târgului naţional de turism şi a Black Friday. Discount-urile, cumulate cu cele din early booking, lansat încă din luna septembrie, sunt disponibile până pe 18 noiembrie în toate agenţiile din reţeaua naţională Paralela 45, pe portalul turoperatorului, pe site-ul eMag şi la standul de la târgul de turism. Pe platforma eMag, unde Paralela 45 participă la campania Black Friday pentru al doilea an consecutiv, turiştii pot găsi pe 15 noiembrie oferte pentru sejururi în Turcia, Grecia, Spania, circuite şi vacanţe cu transport individual.

- Tarom a lansat o oferă specială de Black Friday şi invită turiştii să-şi programeze vacanţa anului 2020. Astfel, în perioada 12 – 17 noiembrie 2019, compania dă startul la preţuri promoţionale către destinaţiile dorite şi pune la dispoziţie bilete de avion la preţuri de 119 euro, 139 euro şi respectiv 159 euro dus-întors, cu toate taxele incluse. Oferta include: zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg  (30 kg pentru Roma, Amman şi Beirut), check-in şi catering la bord. Oferta este valabilă pentru cursele operate TAROM în perioada 29 noiembrie 2019 - 31 octombrie 2020 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

- Kika, retailer de mobilă şi decoraţiuni, anunţă reduceri de Black Friday de până la 55%, la peste 400 de articole, în magazinele din Bucureşti Militari şi Pallady, o parte din produsele selecţionate fiind disponibile şi online. Ofertele de Black Friday la Kika sunt valabile în perioada 15 noiembrie - 1 decembrie şi sunt disponibile atât la articole de mobilier, cât şi la corpuri de iluminat, decoraţiuni, perdele şi metraje.

- Vegis.ro, magazin online de produse bio şi naturiste anunţă reduceri până la 90% la produse naturiste. Compania demarează campania de Black Friday 2019 pe 14 noiembrie, de la ora 20.00, campania urmând să se încheie pe 16 noiembrie, ora 23.59. Reducerile ajung la 90%, în campanie fiind reduse aproape 2.000 de produse, peste 25% dintre produsele listate fiind incluse în promoţie. Compania anunţă că în toate categoriile de pe site vor exista produse incluse în campania de reduceri, de la suplimente şi remedii, apicole, produse bio, alimente şi până la cosmetice naturiste, dar şi la Mierea de Manuka, uleiul de cocos, super-alimentele de la Niavis sau produsele alimentare bio.

- Libris.ro le propune iubitorilor de lectură reduceri până la 95% la cărţi în limba română şi engleză. Campania Black Friday Ca la Carte se desfăşoară timp de 24 de ore pe data de 15 noiembrie şi este cel mai mare eveniment dedicat reducerilor la carte desfăşurat pe Libris.ro.

- EduClass.ro anunţă că jucăriile educative au reduceri de până la 70%. Pe EduClass.ro Black Friday a început în seara de 14 noiembrie şi durează până duminica, ora 23.59. Reducerile din acest an ajung la 70% şi sunt aplicate la peste 1.200 produse, cu 20% mai multe faţă de anul anterior. Printre produsele incluse în campanie se regăsesc gamele BigJigs, cu jucării educative din lemn, Chalk&Chuckles, jucării de creativitate şi educative, Learning Resources, jucării STEM, de creativitate şi explorare, precum şi jucării de exterior: biciclete, căsuţe de copii, maşinuţe electrice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.