Chatbot-ul Bing, pe care Microsoft îl alintă cu apelativul „AI assistant” se va numi, de acum înainte, Copilot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Microsoft a decis să schimbe brandul instrumentelor sale de inteligenţă artificială, la care preferă acum să folosească numele Copilot, renunţând la brandul Bing.

Astfel, fostul Bing Chatbot, care este gratuit, devine Copilot. Totodată, Bing Chat Enteprise este botezat acum Copilot Pro.

Acesta din urmă va fi inclus în anumite abonamente Microsoft 365, dar va putea fi contractat şi separat, plătind un abonament de 5 dolari pe lună.

Bazat pe GPT-4 şi DALL-E 3, Copilot Pro promite protejarea datelor companiilor, nesalvând datele introduse şi nefolosindu-le pentru antrenarea AI-ului.

Copilot Pro va fi prezent la datorie în aplicaţii de biroul alE companiei, precum Teams şi Outlook. În Teams, acesta va putea, de exemplu, să creeze însemnări pe marginea discuţiilor, iar în Outlook, printre altele, poate crea rezumate ale discuţiilor purtate pe e-mail.

La fel ca celelalte companii care vând soluţii de AI, Microsoft se rezumă la aspectele pozitive ale acestor instrumente când le prezintă. Însă, în continuare, chatboţii suferă de aşa-zisele halucinaţii şi inventează, uneori, informaţii, ceea ce înseamnă că utilizatorii trebuie să verifice orice informaţii primesc de la aceştia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.