Autoritatea de Supraveghere Financiară anunţă scoaterea la concurs a unui post de Specialist pieţe reglementate în cadrul Serviciului Transparenţă şi Raportări Emitenţi, Direcţia Generală – Sectorul Instrumentelor şi Investiţiilor Financiare. Contractul este pe perioadă nedeterminată, cu o perioadă de probă în conformitate cu prevederile legislaţiei muncii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Candidatul ideal pentru acest post trebuie să aibă experienţă profesională de minimum 3 ani în domeniul financiar-contabil (expert contabil/auditor financiar), cunoştinţe ale cadrului de raportare financiară internaţională IFRS, să cunoască procedurile de testare a conformităţii întocmirii situaţiilor financiare cu cadrul de raportare IFRS/RAS, să posede competenţe digitale (MS Office) şi, de asemenea, să cunoască limba engleză la un nivel care să îi permită îndeplinirea sarcinilor de serviciu”, precizează ASF.

Termenul limită de depunere a candidaturilor este 6 octombrie, ora 24:00.

Toate detaliile necesare candidaţilor sunt disponibile pe site-ul www.asfromania.ro, aici - https://bit.ly/3kkWfpr

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.