Gigantul american Apple, care operează sute de magazine fizice în întreaga lume, va avea în curând un magazin care va pluti pe apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apple a anunţat că urmează să lanseze un magazin plutitor în Singapore. Plasat în apropierea resortului Marina Bay Sands, viitorul magazin Apple va avea o formă nouă, nemaiîntâlnită la un magazin al companiei.

Dincolo de faptul că va fi primul magazin Apple plutitor, acesta va lua forma unui dom rotund pe toate părţile, cu excepţia bazei, construit pe locul unui fost club de noapte.

Exteriorul clădirii va fi compus din panouri de sticlă, care vor reflecta cerul în timpul zilei şi vor străluci ca o lanternă noaptea, spun oficialii companiei.

Vor exista două căii de acces: un pod la suprafaţă şi un tunel subacvatic care va fi conectat la un mall din apropiere.

Acesta va fi al treilea magazin Apple din Singapore, celelalte două fiind deschise în 2017 respectiv 2019. După acest tipar, deschiderea noului magazin ar putea avea loc la anul, însă oficialii companiei nu au putut oferi o dată concretă.

Apple are 510 magazine fizice în întreaga lume, în acest moment, mai bine de jumătate dintre acestea, 271, fiind în Statele Unite. China, Canada şi Marea Britanie se numără printre ţările în care numărul magazinelor Apple este de ordinul zecilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.