Apple organizează marţi seară cel mai important eveniment anual al companiei. Numit „Wonderlust”, în cadrul acestuia sunt aşteptate să fie prezentate mai multe noutăţi, în frunte cu seria de smartphone-uri iPhone 15.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seria iPhone 15, compusă şi de această dată din patru modele, va fi, fără îndoială, capul de afiş al evenimentului organizat în cadrul Apple Park din Cupertino şi transmis atât pe site-ul companiei, cât şi pe YouTube.

iPhone 15 va marca trecerea forţată a smartphone-urilor Apple la conectorul USB-C, având potenţialul de a simplifica viaţa utilizatorilor care deţin mai multe dispozitive, inclusiv telefoane cu Android.

iPhone 15 şi iPhone 15 Plus, cele mai ieftine modele ale seriei, urmează să primească funcţionalitatea Dynamic Island, care anul trecut a fost rezervată modelelor Pro.

iPhone 15 Pro şi iPhone 15 Pro Max vor beneficia de o serie de upgrade-uri exclusive, prin care Apple încearcă să le crească vânzările, pentru a obţine un profit mai mare.

Din câte se pare, cele două vor avea la bază un cadru din titanium şi rame mai înguste în jurul ecranului decât celelalte modele din serie.

Pe lista noutăţilor exclusive ale celor două modele Pro ar urma să se mai numere un aşa-numit Action Button personalizabil, un nou chipset pe 3nm şi îmbunătăţiri pe partea foto.

Conform informaţiilor pe surse, Apple ar urma să profite de numărul mare de îmbunătăţiri aduse modelelor Pro pentru a creşte preţul acestora cu 100 de dolari.

Pe lângă iPhone-uri, tot acum Apple este aşteptată să lanseze o nouă serie Apple Watch cu îmbunătăţiri minore şi o versiune a căştilor AirPods Pro cu alimentare pe USB-C.

În fine, Apple va anunţa în cadrul acestui eveniment când vor fi disponibile noile versiune ale sistemelor sale de operare, de la iOS 17 la macOS Sonoma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.