Unul din câştigătorii de la Oscar a ţinut să critice Apple pentru tastaturile “groaznice” ale laptopurilor sale, pe care este “imposibil să scrii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La puţin timp după ce a fost desemnat câştigător pentru “Cel mai bun scenariu adaptat”, Taika Waititi a lansat un atac fără mănuşi la adresa Apple, pentru tastaturile de pe laptopurile MacBook.

Întrebat de presă ce ar trebui să ceară scriitorii de la producători în negocierile viitoare cu producătorii, Waititi a început să se plângă de tastaturile montate de Apple pe laptopurile sale.

“Apple trebuie să-şi repare tastaturile. Este imposibil să scrii cu ele şi au devenit şi mai rele. Mă fac să mă întorc la PC. Tastaturile Apple sunt groaznice” a spus Taika Waititi.

Apple a fost criticată foarte dur pentru tastaturile sale în ultimii ani. Din cauza mecanismului folosit, numit de companie “fluture”, sub taste intra mult praf şi impurităţi până în punctul în care nu mai funcţionau corect.

Vreme de 5 ani Apple a folosit acelaşi tip de tastatură pe laptopurile sale, ignorând problema. Într-un final, compania americană a recunoscut defectul şi a lansat chiar un program de reparare a acestora.

Anul trecut, Apple a lansat o nouă versiune de MacBook, care a renunţat la mecanismul blamat de tastatură. Aceasta a fost primită mult mai bine şi, până acum, nu au mai fost raportate probleme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.