Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a înregistrat în cadrul campaniei de primire a cererilor unice de plată în 2021 un număr de 395.027 de cereri unice de plată pentru terenuri agricole pentru o suprafaţă de peste 2,23 milioane de hectare, a anunţat joi instituţia. Campania de depunere a cererilor unice de plată se va încheia pe data de 17 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2021, au fost înregistrate un număr de 395.027 cereri, pentru o suprafaţă de 2.232.129 ha”, se arată în comunicatul transmis de APIA.

“Întrucât siguranţa în contextul pandemiei Covid-19 este foarte importantă pentru instituţia noastră, fermierii pot să-şi înregistreze cererile unice de plată în anul 2021 fără a se prezenta la centrele judeţene/locale APIA şi/sau al Municipiului Bucureşti”, au transmis reprezentanţii APIA. 

APIA anunţă că se va completa o singură cerere unică de plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.