Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscală (ANAF) anunţă că va derula un proiect pilot care presupune transmiterea unor informări către contribuabili persoane fizice, prin care li se oferă îndrumare şi asistenţă în vederea îndeplinirii, în mod corespunzator, a obligaţiilor declarative şi de plată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscală va intensifica, şi în anul 2021, activitãţile de îndrumare şi asistenţã în domeniul fiscal, manifestandu-şi în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligaţiilor fiscale ce le revin”, arată ANAF.

Astfel, ANAF precizează că derulează proiectul pilot privind stimularea conformării voluntare dedicat persoanelor fizice.

”Proiectul pilot presupune, la acest moment, transmiterea unor informãri cãtre contribuabili persoane fizice, prin care li se oferã îndrumare şi asistenţã în vederea îndeplinirii, în mod corespunzator, a obligaţiilor declarative şi de plată”, spun reprezentanţii ANAF.

Pentru a beneficia de asistenţã în domeniul fiscal şi pentru a-şi îndeplini obligaţiile fiscale în mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la nr. 031.403.91.60.

Pentru a solicita informaţii personalizate privind situaţia fiscală, contribuabilii pot utiliza serviciul Spaţiul Privat Virtual.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.