Imobiliare Dubai, agenţie imobiliară înfiinţată în România în 2020, anunţă că avândut în doi ani, peste 1.000 de proprietăţi în Dubai, în valoare de peste 1,5 miliarde de dirhami, echivalentul a peste 400 de milioane de dolari. Tendinţa clienţilor din prezent este spre a cumpăra proprietăţi din stadiul de proiect, pentru că ele sunt mai uşor de plătit în rate direct la dezvoltator, iar cele mai solicitate sunt apartamentele în centrul oraşului, la plajă sau vile de lux, spun reprezentanţii companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De mai bine de doi ani reprezentăm cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Dubai, Damac fiind cel mai prestigios şi mai apreciat la nivel internaţional. În toată această perioadă am pus accentul pe calitatea proiectelor şi pe siguranţa pe care le-o oferim clienţilor care se află în căutarea unei locuinţe sau a unei investiţii. Echipa noastră, formată din peste 40 de agenţi, a vândut, în ultimii doi ani, peste 1.000 de proprietăţi, atât în stadiul de proiect, cât şi finalizate, în valoare de peste 1,5 miliarde de dirhami, echivalentul a peste 400 de milioane de dolari”, declară Mircea Brânzei, fondator Imobiliare Dubai.

Oliver Mitri, co-owner şi CEO Imobiliare Dubai, consideră că trendul ascendent al pieţei imobiliare din Dubai va continua cel puţin până în 2030.

”Piaţa imobiliară din Dubai a demonstrat că oferă cele mai bune randamente. Se anunţă o creştere continuă până cel puţin în 2030. Deci şi anul 2024 face parte din trendul ascendent al acestei pieţe, iar cine va decide să investească anul acesta va beneficia de creşterile anilor următori. Tendinţa clienţilor din prezent este spre a cumpăra proprietăţi din stadiul de proiect, pentru că ele sunt mai uşor de plătit în rate direct la dezvoltator. În plus, ele vin şi cu o apreciere de capital mai mare, pentru că, în momentul în care se vor finaliza, vor valora mai mult decât la momentul lansării proiectului”, declară Oliver Mitri.

Imobiliare Dubai reprezintă în prezent proiecte ce includ apartamente şi vile situate în centrul Dubai-ului, în zona de plajă sau în zone noi, exclusiviste.

”Avem în prezent zeci de proiecte dezvoltate atât în centrul oraşului, în Dubai Downtown, Business Bay, cât şi în zona de plajă - Dubai Marina, Jumeirah Islands, sau în cartiere noi şi exclusiviste cu vile, ideale pentru cei care vor să se mute în Dubai şi să trăiască într-o comunitate. Clienţii noştrii din România, spre exemplu, caută în special investiţie, fie pentru a face randament din revânzare, fie pentru închiriere. Agenţia noastră se ocupă şi de preluarea, de mobilarea şi de închirierea lor. Practic, oferim full-service, astfel că investitorii noştri nu mai trebuie să facă nimic în afara plăţii ratelor”, mai spune Mircea Brânzei, fondator Imobiliare Dubai.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.