Anul 2023 vine cu mai multe schimbări faţă de perioada pandemică, multe dintre ele cu impact pozitiv pe zona turismului, arată agenţia de turism Eturia, care precizează că printre destinaţiile vedetă pentru sărbătorile pascale sunt Mexic, Thailanda, Maldive, Brazilia, Indonezia, Cuba şi Sri Lanka. Un circuit în Cuba porneşte de la 3.000 de euro/ persoană şi include zbor, nouă nopţi de cazare, transferuri şi ghid local. Compania estimează totodată că va creşte numărul de vacanţe în destinaţii de explorare, cum ar fi: Australia & Noua Zeelanda, Kenya, Jamaica, Argentina, Chile, Japonia, Namibia şi regiunea Indochinei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Anul 2023 vine cu mai multe schimbari faţă de perioada pandemică, multe dintre ele cu impact pozitiv pe zona turismului. Aici putem enumera posibilitatea crescută de explorarea aproape a întregii lumi, fără restricţii legate de vaccin sau teste PCR. Mai mult, hotelurile şi companiile aeriene trec print-un proces de redresare şi revenire la standardele de calitate de dinainte de 2020, iar acest lucru va avea impact direct în gradul de satisfactie al clienţilor. Pentru 2023 anticipăm o dorinţă crescută a turistului pentru aventură şi în acest sens am pregatit pachete care vin cu elemente de noutate cum ar fi: trasee montane spectaculoase, self-drive şi camping în deşert, diving, circuite pe motociclete, toate sub umbrela Adventure, dar nu renunţăm nici la vacanţele de tip plajă combinate cu vizite în oraşe sau circuite cu însoţitor de grup. În acest context, ne aşteptăm ca cifra de afaceri a Eturia să înregistreze o creştere cu 30% comparativ cu 2022“, declară Ana Maria Gherasim, sales manager Eturia.

În 2022, multe destinatii din Asia au reînceput să primească turişti, acest lucru a determinat creşterea solicitărilor de vacanţe în destinaţii precum: Indonezia, Thailanda, Malaezia sau Singapore. Un clasament al destinaţiilor preferate de turiştii Eturia în 2022, arată astfel: Maldive, Republica Dominicană, Mexic, Tanzania, SUA, Thailanda, Cuba, Japonia, SUA şi Mauritius.

Pachetele de vacanţă de tip sejur plajă, circuitele, vacanţele de tip ”share a trip” şi grupurile cu însoţitor au fost printre cele mai cătate produse anul trecut. Acest lucru arată că profilul turistului român devine tot mai complex, iar nevoia de explorare o depăşeşte pe cea strict de relaxare, mai aratp compania.

„O noutate, în acest an, o reprezintă interesul turiştilor pentru vacanţele de Paşte interes care a apărut cu mult înainte de Sărbătorile de iarnă, semn că revenim la un comportament de achiziţie pe termen lung şi o planificare a călătoriilor. Pariul pentru acest an este acela că vom creşte numărul de vacanţe în destinaţii de explorare, cum ar fi: Australia & Noua Zeelanda, Kenya, Jamaica, Mexic, Argentina, Brazilia, Chile, Japonia, Namibia, regiunea Indochinei etc”, declară Ana Maria Gherasim

Printre destinaţiile vedetă pentru sărbătorile pascale enumerăm: Mexic, Thailanda, Maldive, Brazilia, Indonezia, Cuba, Sri Lanka, etc. 

Un circuit de grup în Cuba cu mai multe atractii ca Havana, Guama, Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara, Varadero si Valea Vinales cu un tarif începând de la 2.990 euro/ persoana care include zbor, 9 nopţi de cazare cu regim de mese mic dejun sau all inclusive, în funcţie de locaţie, transferuri, tururi, diverse vizite, serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse,însoţitor de grup din partea Eturia.

Un sejur în Bangkok şi plaja în insula Phuket începe de la 1.890 euro/ persoană include zbor, 8 nopţi de cazare cu mic dejun, transferuri, tururi, vizite şi serviciile unui ghid local.

În perioada sărbătorilor un pachet ”share a trip” în Kenya include safari în savana Africană şi relaxare în Diani Beach. Tariful porneşte de la 1.990 euro, în care sunt cuprinse următoarele servicii: zbor, cazare 7 nopţi cu pensiune completă sau demipensiune, transferuri, tururi, vizite, serviciile unui ghid local.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenţie de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob la standarde superioare. Compania are peste 150 de destinaţii în portofoliu. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele de tip circuit şi acoperă şi îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.